Na dozrievanie whisky Glenfiddich 21 rokov Gran Reserva boli použité sudy po prémiovom karibskom rume. Zdanlivý detail, ktoré nádherne dokresľuje celkový dojem tejto jedinečnej whisky. Destilát najskôr 21 rokov zreje v sudoch z amerického duba po americkom bourbone, a potom je prečerpaný do špeciálne vybraných sudov po karibskom rume, kde zreje nasledujúce 4 mesiace. Práve zrenie v starostlivo vybraných sudoch po karibskom rume zintenzívňuje plný charakter tejto whsiky a odlišuje ju od ostatných rovnako starých whisky. Jednotlivé fľaše, ktoré sú uložené v luxusnom darčekovom boxe, sú podpísané hlavných miešačom whisky Glenfiddich Brianem Kinsmanem.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.