Rum pochádzajúci z Indonézie, ktorý prekvapí dokonalou rovnováhou medzi arómou a chuťou. Vyrába sa z melasy, pomalou fermentáciou, do ktorej sa postupne pridávajú červené sladové kvasnice. Destilácia rumu prebieha v severnej časti ostrova Java podľa autentických ázijských techník. Výsledný rum je zmesou dvoch destilácii- tradičnej kotlíkovej a stĺpcovej. Následne rum starne v sudoch z teakového dreva, neskôr v dubových sudoch po bourbone. Výsledkom je jedinečný rum oceňovaný znalcami a milovníkmi rumu.Rum pochádzajúci z Indonézie, ktorý prekvapí dokonalou rovnováhou medzi arómou a chuťou. Vyrába sa z melasy, pomalou fermentáciou, do ktorej sa postupne pridávajú červené sladové kvasnice. Destilácia rumu prebieha v severnej časti ostrova Java podľa autentických ázijských techník. Výsledný rum je zmesou dvoch destilácii- tradičnej kotlíkovej a stĺpcovej. Následne rum starne v sudoch z teakového dreva, neskôr v dubových sudoch po bourbone. Výsledkom je jedinečný rum oceňovaný znalcami a milovníkmi rumu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.