Ovocinárstvo je odnepamäti pýchou trenčianskeho kraja. Kým tu mocní tvorili dejiny, ľudia v sadoch a na kopaniciach zdokonaľovali svoje slávne „-ovice“. Ušľachtilé nápoje pre drobné potešenie i pre výnimočné okamihy často zreli i niekoľko rokov. Mnohé sady v 20. storočí podľahli nákaze. To najdôležitejšie sa však zachovalo... Páleničiarske remeslo a značka BOŠÁCKA.
Za ostatných 60 rokov sa táto legenda medzi destilátmi teší mimoriadnej obľube. Každý dúšok je jedinečný a neopakovateľný – pohladí dušu, poteší zmysly, zahreje srdce. To najlepšie, čo na Slovensku máme.
Edícia 6-ročnej Bošáckej slivovice je vydaná v limitovanom počte fliaš označených jedinečným poradovým číslom.
Destilát odporúčame podávať vychladený na 16-18°C.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.