Charles Tanqueray založil v roku 1830 liehovar priamo v srdci Londýna v štvrti Bloomburry.
Práve vtedy uzrel svetlo sveta aj recept na Tanqueray London Dry Gin, ktorý sa destiluje so štyrmi rastlinnými prísadami - borievkou, koreňom angeliky, koriandrovými semienkami a so sladkým drievkom.
Tanqueray sa viackrát sťahoval, najprv v rámci Londýna, potom do Essexu aby napokon zakotvil v roku 1998 v dedinke Windygates, kde koncern Diageo prevádzkuje jednu z najväčších škótskych páleníc whisky a okrem Tanqueray vyrába aj Gordon´s gin.
Tanqueray Rangpur
je gin, ktorý sa destiluje s vavrínom, ďumbierom a s kantonským citrónom.
Fľaša je v tvare shakera, čo dáva jednoznačne nápovedu, ako naložiť s obsahom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.