75% čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Forastero pestovaných na Pobreží Slonoviny. Chuťový nástup je jemne orechový, potom sa rozvinú tóny ovocia a medu. Príjemný tón kvetového nektáru vzadu na jazyku.
Zloženie: kakaové bôby a kakaové maslo (min 75%), cukor.
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
kakaové bôby a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153 x 75 x 10 mm
Nutričné hodnoty / výživové údaje 100 g
Energia v kJ 2501
Energia v kcal 598
Tuky v g 46
z toho nasýtené tuky v g 29,65
Sacharidy v g 42,6
z toho cukry v g 25,9
Bielkoviny v g 8,8
Soľ v g 0,01
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.