Vysokopercentná – 55% – mliečna čokoláda. Príjemne maslovo hladkavá, vytvorená zo starostlivo vybranej kombinácie kakaových bôbov. 55% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú chuť horkej čokolády, tak hladivú zamatovosť čokolády mliečnej.
Zloženie: kakaové bôby a kakaové maslo (min 55%), cukor, sušené mlieko.
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
kakaové bôby a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153×75×10 mm
Nutričné hodnoty / výživové údaje 100 g
Energia v kJ 2619
Energia v kcal 626
Tuky v g 48,9
z toho nasýtené tuky v g 31,75
Sacharidy v g 40,5
z toho cukry v g 30,7
Bielkoviny v g 7,8
Soľ v g 0,12
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.