Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Haiti. Chuť tejto čokolády pripomína karibské ovocie a prichádza v postupných vlnách, ako more, ktoré chráni a obmýva plantáž. Pokiaľ na konci degustácie ucítite nádych soli, je to spomienka, ktorú v nás zanecháva samo more.
Zloženie: kakaové bôby a kakaové maslo (min 65%), cukor, sušené mlieko.
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
kakaové bôby a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153×75×10 mm
Nutričné hodnoty / výživové údaje 100 g
Energia v kJ 2596
Energia v kcal 626
Tuky v g 49
z toho nasýtené tuky v g 31,05
Sacharidy v g 40,5
z toho cukry v g 30,6
Bielkoviny v g 8
Soľ v g 0,13
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.