Vysokopercentná – 65% – mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na Filipinách ponúka škálu omamných vôní. Hovorí sa, že kakaovníky z tejto plantáže priplávali z Mexika takmer pred 500 rokmi na palubách španielskych lodí. Na začiatku degustácie je táto mliečna čokoláda veľmi výrazná, potom však jemne skĺzne k sladkým kvetinovým vôňam, ktoré Vás ako kúzlom prenesú medzi dvoma kontinentmi, ktoré sa tak vzájomne dopĺňajú.
Zloženie: kakaové bôby a kakaové maslo (min 65%), cukor, sušené mlieko.
Výnimočná kvalita surovín: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpí. Na výrobu čokolády používa iba:
kakaové bôby a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy. Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 100 g, 153×75×10 mm
Nutričné hodnoty / výživové údaje 100 g
Energia v kJ 2596
Energia v kcal 626
Tuky v g 49
z toho nasýtené tuky v g 31,05
Sacharidy v g 40,5
z toho cukry v g 30,6
Bielkoviny v g 8
Soľ v g 0,13
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.