Čokoládová Cesta okolo sveta Francois Pralus, 500g
Degustačná sada Francois Pralus La Pyramide Tropiques (Veľká Čokoládová Cesta Okolo Sveta)
Súčasťou sady sú podrobné tlačené degustačné poznámky a návod ako si vychutnať čokoládu všetkými zmyslami.
Degustačná sada jedno-oblastných (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhov 75% čokolád z oblastí: Papouasie (Papua - Nová Guinea), Indonézia, Sao Tomé (ostrov Svätého Tomáša), Trinidad, Venezuela, Tanzánia, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbia) a Equateur (Ekvádor).
V tejto degustačnej sade si vychutnáte rozdiely medzi jednotlivými odrodami kakaových bôbov (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z rôznych oblastí.
Obsahuje čokolády:
Papouasie Trinitario: jemne kyselkavá čokoláda bohatá na ovocné tóny.
Indonézia Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny sa vzácne vyváženou kombináciou horkosti, sladkosti a kyslosti. Zaujímavé tóny nezrelých špendlíkov a jemne pripáleného karamelu.
Sao Tomé Forastero: čokoláda s veľmi plnou, robustný chuťou. Bohatá na tropické ovocné tóny.
Trinidad Trinitario: príjemne chuťovo vyvážená čokoláda s pestrým spektrom chuťových tónov - napríklad zeleného ovocia a jabĺk.
VENEZUELA Trinitario: robustná čokoláda s výraznou kyslosťou.
Tanzánia Forastero: čokoláda s výraznou zemitú horkosťou.
Ghana Forastero: čokoláda so sýtymi tónmi tropického ovocia.
Madagascar Criollo: veľmi jemná čokoláda s ovocnými tónmi malín a červeného hrozna.
Colombie Trinitario: chuťovo pestrá čokoláda. Striedajú sa dymové tóny tabaku so sladkými tónmi tropického ovocia, hrozna a orechov. Dlhý, ľahko karamelový záver s jemnou kyslosťou.
Equateur Arriba: čokoláda s príjemnou plnou horkosťou s nenápadným ovocným podtónom a výraznou tučnosť kakaového masla.
Pri degustácii odporúčame otvoriť atlas sveta a fľašu obľúbeného vína.
Súčasťou sady sú podrobné tlačené degustačné poznámky a návod ako si vychutnať čokoládu všetkými zmyslami.
Degustačná sada jedno-oblastných (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhov 75% čokolád z oblastí: Papouasie (Papua - Nová Guinea), Indonézia, Sao Tomé (ostrov Svätého Tomáša), Trinidad, Venezuela, Tanzánia, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbia) a Equateur (Ekvádor).
V tejto degustačnej sade si vychutnáte rozdiely medzi jednotlivými odrodami kakaových bôbov (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z rôznych oblastí.
Obsahuje čokolády:
Papouasie Trinitario: jemne kyselkavá čokoláda bohatá na ovocné tóny.
Indonézia Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny sa vzácne vyváženou kombináciou horkosti, sladkosti a kyslosti. Zaujímavé tóny nezrelých špendlíkov a jemne pripáleného karamelu.
Sao Tomé Forastero: čokoláda s veľmi plnou, robustný chuťou. Bohatá na tropické ovocné tóny.
Trinidad Trinitario: príjemne chuťovo vyvážená čokoláda s pestrým spektrom chuťových tónov - napríklad zeleného ovocia a jabĺk.
VENEZUELA Trinitario: robustná čokoláda s výraznou kyslosťou.
Tanzánia Forastero: čokoláda s výraznou zemitú horkosťou.
Ghana Forastero: čokoláda so sýtymi tónmi tropického ovocia.
Madagascar Criollo: veľmi jemná čokoláda s ovocnými tónmi malín a červeného hrozna.
Colombie Trinitario: chuťovo pestrá čokoláda. Striedajú sa dymové tóny tabaku so sladkými tónmi tropického ovocia, hrozna a orechov. Dlhý, ľahko karamelový záver s jemnou kyslosťou.
Equateur Arriba: čokoláda s príjemnou plnou horkosťou s nenápadným ovocným podtónom a výraznou tučnosť kakaového masla.
Pri degustácii odporúčame otvoriť atlas sveta a fľašu obľúbeného vína.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.