Degustačná sada Michel Cluizel "Coffret Carresi Chocolats de Plantation"
Obsahuje 28 jednotlivo balených štvorčekov šiestich druhov Plantážna čokolád:
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2013, kategória "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar"
zlatá medaila, International Chocolate Awards, 2012, kategória "Milk plain origin bars"
strieborná medaila, International Chocolate Awards, 2012, kategória "Dark plain origin bars"
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória "Best Milk - Bean to Bar"
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória "Bean to Bar - Best Dark Bar"
prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2009
bronzová medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategória "Best Milk Chocolate Bar"
zlatá medaila - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2007, kategória "Best bean to bar"
strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2007, kategória "Best bean to bar"
prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2005 - prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2003
Zloženie: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové maslo), nerafinovaný trstinový cukor, sušené plnotučné mlieko, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orieškov a lepku.
Výnimočná kvalita surovín: Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať. Dokonca si nechal patentovať ochrannú známku "Nobles Ingredients" ( "urodzené, vznešené suroviny"), ktorá v praxi znamená, že vo svojich výrobkoch používa:
Hmotnost a rozměry: 140 g, 257×88×30 mm
Obsahuje 28 jednotlivo balených štvorčekov šiestich druhov Plantážna čokolád:
- Mangara Noir 65%
- Mangara Lait 50% (Madagaskar),
- Los Ancones Noir Bio 67% (Dominikánska republika),
- Mokaya Noir Bio 66% (Mexico),
- Vila Gracinda Noir 67% (Ostrov Svätého Tomáša),
- El Jardín 69% (Kolumbia).
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2013, kategória "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar"
zlatá medaila, International Chocolate Awards, 2012, kategória "Milk plain origin bars"
strieborná medaila, International Chocolate Awards, 2012, kategória "Dark plain origin bars"
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória "Best Milk - Bean to Bar"
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória "Bean to Bar - Best Dark Bar"
prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2009
bronzová medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategória "Best Milk Chocolate Bar"
zlatá medaila - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2007, kategória "Best bean to bar"
strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2007, kategória "Best bean to bar"
prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2005 - prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2003
Zloženie: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové maslo), nerafinovaný trstinový cukor, sušené plnotučné mlieko, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orieškov a lepku.
Výnimočná kvalita surovín: Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať. Dokonca si nechal patentovať ochrannú známku "Nobles Ingredients" ( "urodzené, vznešené suroviny"), ktorá v praxi znamená, že vo svojich výrobkoch používa:
- len čisté kakaové maslo, bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
- trstinový cukor namiesto cukru repného,
- prírodné Bourbon vanilku namiesto vanilínu,
- nepoužíva sójový lecitín ani umelé arómy,
- a všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnost a rozměry: 140 g, 257×88×30 mm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.