Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait 160g
Pralinka roku 2009 podľa vyjadrenia poroty na Academy of Chocolate v Londýne. Upozorňujeme radšej vopred, že na túto lahôdku je veľmi ľahké si vypestovať „pekelnú“ závislosť :-).
Zloženie: náplň praliné 50% (pražené lieskové orechy a mandle, trstinový cukor, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), 45% mliečna čokoláda (trstinový cukor, sušené mlieko, čisté kakaové maslo, kakaové bôby a slnečnicový leci 13%. Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, mlieka, vajec, obilnín a sóje.
Výnimočná kvalita surovín: Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa iba čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného. Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 160 g, 180×46×23 mm
Academy of Chocolate bola založená v Londýne v roku 2005. Okrem hodnotenia kvality čokolád nasledovaného každoročným udeľovaním cien je jej hlavným cieľom motivovať výrobcov čokolády k trvalo udržateľnému férovému obchodu.
Nutričné hodnoty / výživové údaje 100 g
Energia v kJ 2467
Energia v kcal 594
Tuky v g 44
z toho nasýtené tuky v g 17
Sacharidy v g 35
z toho cukry v g 32
Vláknina v g 6,7
Bielkoviny v g 11
Soľ v g 0,09
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.