Luxardo Limoncello sa získava infúziou citrónovej kôry v alkohole. Je to prírodný a remeselný výrobok, ktorý sa stále vyrába podľa pôvodného rodinného receptu, ktorý bol prvýkrát inzerovaný v roku 1905.
Limoncello je autentický taliansky citrónový likér, ktorý je v Taliansku veľmi populárny. Výrobné metódy spoločnosti Luxardo, ktoré boli ocenené časom a napĺňajú alkoholom šupkami, dužinou a džúsom, zvyšujú prirodzenú vôňu a jasnú citrusovú chuť citrónov získaných v južnom Taliansku.
Vychutnajte si Luxardo Limoncello buď priamo, chladené alebo s ľadom a so sódou, tonikom či šumivým vínom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.