Sviatočná medová torta MARLENKA® tiež vychádza z rodinnej staroarménskej receptúry a je majstrovským dielom našich majstrov cukrárov. Je výnimočný predovšetkým svojim zložením snúbiacim chuť medovej torty s vlašskými orechmi a torty s kakaom, atraktívnym vzhľadom s bielou polevou a vlašskými orechmi na povrchu a tiež vysokým podielom ručnej práce. Je ideálnou voľbou pre sviatočné príležitosti a oslavy. Produkt je tiež bez GMO. Pre jeho výnimočnú kvalitu mu bolo Ministerstvom poľnohospodárstva Českej republiky udelené ocenenie KLASA.
Zahustené mlieko sladené s kakaom (mlieko, cukor, glukózový sirup, kakao so zníženým obsahom tuku), margarín [palmový tuk, voda, plne stužený kokosový tuk, repkový olej, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, , regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma], obohatená pšeničná múka (pšeničná múka, fumarát železnatý, niacín, kyselina listová, vitamín B1, vitamín B2), cukor, vaječná melanž, med 3,7%, orechy vlašské 1,9% , kakao so zníženým obsahom tuku, kypriaca látka (hydrogénuhličitan sodný), prírodná vanilková aróma, aróma (etylvanilín).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.