Vzácne dreviny, bylinky, citrusové a malinové extrakty MARTINI Extra Dry definujú nápoj 20. storočia: koktail Dry Martini. Tento vermuth bol prvýkrát predstavený na Nový rok 1900, po 10 rokoch vývoja synmi Luigiho Rossiho, má vo svojom srdci fialovú vôňu Florentine Orris – korene kosatca pestované tri roky pred sušením na slnku.
Extra suché Martini chutí lahodne s tónmi bieleho vína s bylinkami a jemným korením a tónmi malinovej chuti. Ak sa pije čistý, výsledkom je krásna zmes bylín, korenia, cédrového dreva a santalového dreva. Bylinky a jemné korenie dotvárajú záver, ktorý je zároveň čistý a suchý.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.