V destilačných prístrojoch s vysokou výškou slad začína jemne a ovocne. Potom tmavne a prehlbuje svoje chute, keď ho nechajú 14 rokov zrieť v sudoch po bourbone a v portských sudoch z Portugalska. Hotová whisky je explóziou zmyselných kombinácií chutí. Orech a čierne korenie. Mandarínka a roztopený marshmallow. Horká čokoláda a mäta pieporná. Vo vôni sa tmavá mätová čokoláda a sevillské pomaranče miešajú so santalovým drevom a vlašským orechom prelínajúc sa s pikantnými tónmi korenia a muškátového orieška. V chuti cítiť tóny mätovej čokolády a vlašských orechov prechádzajúcich do aróm tureckého medu a sladkých pomarančov zo Sevilly. Dochuť je dlhotrvajúca a hodvábna – zanecháva po sebe stopy tmavej čokolády a pomaranča.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.